Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J17a45r13a 12R74a49n34k

14. 5. 2015 19:30

Je to globalni problem, prirodni katastrofy - tsunami, zemetreseni, tajfuny, naopak velika sucha.....to vse nuti lidi k migraci. Sberne tabory jsou jiz celosvetove preplnene, i tady se vedou podobne diskuse, ale vime presne od vlady kolik a kdy, pak je chyba na vladach evropskych zemi. Snad nikdo z nas nechce videt hladove deti. Vcera jsem mela na skypu pratele z Nepalu, ocekavaji dalsi "after shock" ma byt 8-11 - kam je dame? Posilam uz podruhe penize a zrovna tak mi nejsou lhostejne osudy tech utopenych ve Stredozemnim.

Pobrezi Kalifornie ma kazdym rokem teplejsi proudy, u LA a SF se zachranari staraji o tuleni mladata, ktera se vyplavuji na pobrezi na kost hubena - proste je vse jinak a ja osbne na globalni oteplovani verim, mam ho denne pred sebou.

2 0
možnosti
VM

V19á93c90l64a55v 50M18a33c80h

14. 5. 2015 15:32

Islám je zástupný problém. Hlavní problém je slabost  která je důsledkem neomarxistické nákazy rozežírající celý západ.

0 0
možnosti
OK

Mám pocit, že termín neomarxismus je populární záslepka pro veškeré hlubší úvahy nad stavem společnosti.

2 0
možnosti
MK

Přečetl jsem si diskusi a je jasné, že je skoro o ničem. Autor nadhodí otázku bez sebemenší snahy o odpověď a přitom ta leží na stole. Už jsem to napsal vícekrát:

1. Obsadit africké pobřeží a zlikvidovat přepravní mafii.

2. Co vypluje nekompromisně vracet zpět do přístavu vyplutí (satelity to          mohou snadno určit).

3. Investovat v zaostalých afrických zemích, které jsou zdrojem migrantů.určitě to přijde laciněji, než je přijímat v Evropě.

4. Nedávat nově příchozím povolení k trvalému pobytu.

7 1
možnosti
OK

Myslím, že vaše návrhy jsou vcelku rozumné z hlediska dnešní situace a za předpokladu, že v nejbližší době populace dále neporoste a nedojde k nějakým významným lokálním nedostatkům zdrojů. Což ovšem nepředpokládám.

0 0
možnosti
KK

Základ všech problémů lidstva, až na prkotiny jako zemětřesení a sopky, je příšerné přelidnění země etniky a rasami, které jsou neschopné se o sebe postarat.  Etnika a národy které zdvojnásobí svůj počet během 20 let, a které by bez naší pomoci se tak nerozmnožili.

2 1
možnosti
OK

Zavání to lehce Hitlerem, nicméně "kouzlo Hitlera" bylo v tom, že dokázal poměrně dobře pojmenovat skutečné problémy. Mimo jiného.

1 0
možnosti
JC

My (tedy naši předkové) jsme s muslimy válčili od roku 1396 do roku 1908. Tisíce Čechů, Moravanů i Slezanů padlo v bojích s muslimy. I vlastní státní samostatnost jsme kvůli tomu obětovali, aby se střední Evropa muslimské invasi ubránila (ale když se Rakousko v roce 1914 spojilo s Tureckem, vedlo to k jeho zániku a obnovení naší samostatnosti).

Muslimové jsou naši odvěcí nepřátelé.

6 0
možnosti
OK

Takže to byla vlastně taková šestisetletá válka. Škoda, že v učebnicích jsou jen třicetiletá či stoletá.

1 1
možnosti
JC

Islám není zástupný problém - islám je ten problém. Je to ten hlavní zdroj problému, protože kde jsou muslimové, tam se vraždí lidi a ničí kultura.

6 1
možnosti
OK

Tedy migrace je jev související pouze s náboženskou denominací? Navíc se obávám, že tam, kde se ve dvacátém století nejvíc vraždilo a nejvíce ničila kultura, tam se muslimové vyskytovali leda tak v menšině.

3 1
možnosti
DB

Zadejte si do vyhledávače obrázků

USA MEXICO BORDER WALL  a pokochejte se, jak Američané řeší tento problém

1 1
možnosti
OK

Děkuji za radu. Možná by bylo fajn zapojit americké investory do ohraničení Evropy, už mají zkušenosti. Akorát pro ně bude novinka ohraničení pobřeží. Ale zakázka to bude výtečná.

2 0
možnosti
LR

4:89 A přáli by si, abyste se stali nevěřícími, jako jsou oni, a abyste byli stejní. Neberte si mezi nimi přátele, dokud se nevystěhují na stezku Boží! A jestliže se obrátí zády, pak je chyťte a zabte, kdekoliv je naleznete! A neberte si z nich ani přátele, ani pomocníky

Toto je závazný pokyn islámského boha.

Chcete takové lidi jako Vaše sousedy.

5 1
možnosti
MD

Proletel kolem, snad kos, kdo vi. Jen tak. Frnk. Ani nezazpival. Byl to vubec kos?

1 0
možnosti
Foto

K88a72r74e61l 65M52á55d94l37e

14. 5. 2015 12:36

Dávám plus, i když si nejsem stoprocentně jistý. Snad jsem správně pochopil, že svým diskuzním příspěvkem nastavujete zrcadlo převratné informační hodnotě článku.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS