Diskuse

Imigrace

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Máš pravdu, Ondřeji, ač nerozumím druhé části bodu 2. Nicméně jsem přesvědčená, že aby se vyřešila situace v bodě 1, respektive současná situace, nestačí pouze pochopit problém v širším kontextu, ale je potřeba, aby se řešení (zvláště těch vstřícnějších) aktivně zúčastnily obě strany. I tak zasloužená karmaR^

0 0
možnosti

Ivan Hofman je dobrý novinář. Souhlas s ním a pro vás karma.

1 0
možnosti

A co nám chtěli říct? Před 20000 lety jsme byli všichni na stejné startovní čáře. Pokud by černoši byli skutečně tak schopní, tak bychom tady dnes nebyli my, ale oni. Pralesy, zima, nepřátelská zvěř a nutnost plánovat. To jim nesedí a proto stále brečí, jak je jim ubližováno. Již mne to vážně se....

1 0
možnosti

Vyspělost té které civilizace také záležela na formě života. Tam, kde bylo možné se usadit, probíhal rozvoj rychleji, tam kde bylo lepší strategií lovit a sbírat, to šlo pomalu.

1 0
možnosti

No, opomněl jste to nejzákladnější. Mnohem snazší je přijít k prostřenému stolu přetékajícímu jídlema snažit se něco z něho něco ukrást než pracovat tak, aby i můj stůl byl také prostřený a přetékající.

4 0
možnosti

To je snazší a řídí se tím jakákoli společnost. Svého času toto dělala Evropa ve velkém.

1 1
možnosti

Mýlíte se, tento problém akutně potřebuje řešení, ne jenom pochopení svých příčin.

2 0
možnosti

Prvně pochopit, pak řešit.

1 0
možnosti

Sice máte v lecčems pravdu, zejména v tom bodě, kde píšete, že počet obyvatel planety roste, avšak její objem zůstává beze změny, ale to, že nějaký problém pochopíme, ještě neznamená, že nás ten problém přestane ohrožovat.

3 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 922x
Člověk s vlastními názory, které obvykle leží mimo mainstream.

Seznam rubrik